„Центар не е паркинг!“ – Кампања за подигање на јавната свест за последиците од прекумерното користење на возила

Активности|

Од денеска, ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар... Повеќе → „Центар не е паркинг!“ – Кампања за подигање на јавната свест за последиците од прекумерното користење на возила

ЈП ПОЦ во чекор со светските трендови во паркинг индустријата

Активности|

Директорот на ЈП Паркинзи на Општина Центар, Васко Кичевски... Повеќе → ЈП ПОЦ во чекор со светските трендови во паркинг индустријата

Од 8. јануари поскап паркинг за похумано живеење на жителите на Општина Центар

Активности|

Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на... Повеќе → Од 8. јануари поскап паркинг за похумано живеење на жителите на Општина Центар

Одлука за распределба на средства од Буџетот на Општина Центар за 2019 за финансирање на здруженија и фондации

Проекти|

Врз основа на Програмата за финансирање на програмските... Повеќе → Одлука за распределба на средства од Буџетот на Општина Центар за 2019 за финансирање на здруженија и фондации

Санкционирани 323 непрописно паркирани возила во Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 323 непрописно паркирани возила во Центар

Општина Центар реализираше 101% од приходите на буџетот во 2019 година

Пресс|

На денешната прес-конференција одржана во салата за... Повеќе → Општина Центар реализираше 101% од приходите на буџетот во 2019 година

Измината недела санкционирани 270 возила во Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Измината недела санкционирани 270 возила во Општина Центар

Дневен ред за 39-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 39. седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 39-та седница на Совет на Општина Центар

Богдановиќ: Извештај за 28 предмети за склучени договори за отуѓување на градежно земјиште предадени во ОЈО за гонење организиран криминал

Пресс|

Со Одлука за вршење на работите за располагање со градежно... Повеќе → Богдановиќ: Извештај за 28 предмети за склучени договори за отуѓување на градежно земјиште предадени во ОЈО за гонење организиран криминал

Богдановиќ и Царовска во посета на градинката Раде Јовчевски Корчагин – клон Пепелашка

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, заедно... Повеќе → Богдановиќ и Царовска во посета на градинката Раде Јовчевски Корчагин – клон Пепелашка

Close Search Window