Дислоцирана планирана катна гаража, зачувани постоечките јавни зелени површини – Усвоени измени и дополнувања на ДУП Градска четврт И 04 – Даре Џамбаз

Активности|

На седница одржана на 11 јуни, Советот на Општина Центар гo... Повеќе → Дислоцирана планирана катна гаража, зачувани постоечките јавни зелени површини – Усвоени измени и дополнувања на ДУП Градска четврт И 04 – Даре Џамбаз

Известување за ГИС портал на Општина Центар

Активности|

Поради надградба на ГИС системот, Општина Центар ги упатува... Повеќе → Известување за ГИС портал на Општина Центар

Одржана дванаесетта Седница на Советот за развој на Скопски плански регион

Активности|

Во просториите на Општина Центар, денес со почеток во 11... Повеќе → Одржана дванаесетта Седница на Советот за развој на Скопски плански регион

Дневен ред за 30-та седница на Советот на Општина Центар

Активности|

Дневен ред за 30-тата седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 30-та седница на Советот на Општина Центар

Проектен граѓански форум

Активности|

На 12.06.2019, во ООУ „Јохан Хајнрих – Песталоци“, со почеток во... Повеќе → Проектен граѓански форум

Завршен проектот на Општина Центар и Архитектонскиот факултет за трансформација на улицата „Мирослав Крлежа“ – Избрани најдобрите проектни решенија на студентите

Активности|

Општина Центар ги избра трите најдобри проектни решенија... Повеќе → Завршен проектот на Општина Центар и Архитектонскиот факултет за трансформација на улицата „Мирослав Крлежа“ – Избрани најдобрите проектни решенија на студентите

Средства во висина од 7.000 денари и пакет производи од општествено одговорни компании – Општина Центар додели парична помош и производи на 100 семејства со принова

Активности|

Денеска, во Општина Центар, Градоначалникот Саша... Повеќе → Средства во висина од 7.000 денари и пакет производи од општествено одговорни компании – Општина Центар додели парична помош и производи на 100 семејства со принова

Голема акција во Општна Центар за собирање и рециклирање на отпадно масло од домаќинства

Активности|

Општина Центар започнува голема акција за собирање на... Повеќе → Голема акција во Општна Центар за собирање и рециклирање на отпадно масло од домаќинства

Општина Центар ги награди најдобрите работници во трите општински градинки

Активности|

Денеска, Градоначалникот на Општина Центар, Саша... Повеќе → Општина Центар ги награди најдобрите работници во трите општински градинки

Продолжува проектот „Нула глад“ на Општина Центар и невладината „Банка за храна“ – Благодарници за општествено одговорните компании, донатори во проектот 

Активности|

Денеска, пред управната зграда на ЈП ПОЦ, Градоначалникот... Повеќе → Продолжува проектот „Нула глад“ на Општина Центар и невладината „Банка за храна“ – Благодарници за општествено одговорните компании, донатори во проектот 

Close Search Window