Санкционирани 169 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 169 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Од денес жителите на Општина Центар ќе купуваат со попуст во повеќе од 70 локали

Uncategorized|

Од денес, во рамките на проектот „И отпадот има вредност!“... Повеќе → Од денес жителите на Општина Центар ќе купуваат со попуст во повеќе од 70 локали

Минатата недела санкционирани се 158 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 158 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Во текот на една недела санкционирани 191 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во текот на една недела санкционирани 191 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Одлуки за избор на кандидати по интерни огласи

Uncategorized|

Општина Центар објавува Одлуки за избор на кандидати по... Повеќе → Одлуки за избор на кандидати по интерни огласи

Измината недела санкционирани 158 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Измината недела санкционирани 158 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Санкционирани се 198 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани се 198 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Оглас за ангажирање сезонски работници

Uncategorized|

Поради зголемен обем на активности поврзани со одржувањето... Повеќе → Оглас за ангажирање сезонски работници

Интерен оглас број 1/2021 за пополнување на работно место со унапредување

Uncategorized|

Врз основа на  член 11, 30, 48 и 49 од Законот за... Повеќе → Интерен оглас број 1/2021 за пополнување на работно место со унапредување

Минатата недела санкционирани се 189 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 189 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Close Search Window