За една недела санкционирани се 340 непрописно паркирани возила на територија на општината

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За една недела санкционирани се 340 непрописно паркирани возила на територија на општината

Градоначалникот Богдановиќ ги презентираше придобивките од новиот ДУП Градска четврт И 06 – Пролет

Активности, Пресс|

Денеска, на прес-конференција, градоначалникот на Општина... Повеќе → Градоначалникот Богдановиќ ги презентираше придобивките од новиот ДУП Градска четврт И 06 – Пролет

Четврт граѓански форум во Општина Центар

Активности|

На 13.11.2019, во ООУ „Јохан Хајнрих – Песталоци“, со почеток во... Повеќе → Четврт граѓански форум во Општина Центар

Организирана обука за булинг на наставниците од основните училишта

Активности|

Врсничко насилство т.н. булинг е секоја форма на... Повеќе → Организирана обука за булинг на наставниците од основните училишта

Денови на книгата во Општина Центар

Активности|

Место на релаизација: Читална „Славко Јаневски“ Период на... Повеќе → Денови на книгата во Општина Центар

350 непрописно паркирани возила се санкционирани изминатата недела

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → 350 непрописно паркирани возила се санкционирани изминатата недела

Катната гаража „Судска Палата“ започна со работа

Активности|

Катната гаража „Судска палата“ која повеќе од еден месец... Повеќе → Катната гаража „Судска Палата“ започна со работа

Независната културна сцена за прв пат ќе добие свој дом во Општина Центар

Активности, Култура|

По примерот на големите светски градови, за прв пат во... Повеќе → Независната културна сцена за прв пат ќе добие свој дом во Општина Центар

Одржана јавна презентација на ДУП-от Ц 04 – Дом на градежници

Активности|

Секторот за урбанизам на Општина Центар, пред присутните... Повеќе → Одржана јавна презентација на ДУП-от Ц 04 – Дом на градежници

Отворени спортските училишни спортски игри „Лига Центар 2019“

Активности|

Со натпреварување во пет дисциплини, кошарка, фудбал,... Повеќе → Отворени спортските училишни спортски игри „Лига Центар 2019“

Close Search Window