Отворена новата библиотека во ООУ „Киро Глигоров“ во Општина Центар

Активности, Образование|

Денес, градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ,... Повеќе → Отворена новата библиотека во ООУ „Киро Глигоров“ во Општина Центар

Помош од Општина Центар за настраданите во од земјотресот во Република Албанија

Активности, Совет|

Советот на Општина Центар во вторник, на 38-та седница помеѓу... Повеќе → Помош од Општина Центар за настраданите во од земјотресот во Република Албанија

Соопштение за јавна презентација и јавна анкета за ДУП Градска четврт Ј 21- локалитет Клинички центар и Геолошки завод

Активности|

Врз основа на член 24 од Законот за просторно и урбанистичко... Повеќе → Соопштение за јавна презентација и јавна анкета за ДУП Градска четврт Ј 21- локалитет Клинички центар и Геолошки завод

Урбани топоними во Центар – инсталации наменети за зачувување на спомените на градот

Активности, Проекти|

Идејата на проектот Урбани топоними е да ги означи... Повеќе → Урбани топоними во Центар – инсталации наменети за зачувување на спомените на градот

Одржани Буџетските форуми во Општина Центар

Активности, Проекти|

По четврти пат, Општина Центар го реализираше Буџетскиот... Повеќе → Одржани Буџетските форуми во Општина Центар

Отворен е нов дневен центар „Пролет“ за лицата со интелектуална попреченост над 18 години

Активности|

По повод Светскиот ден за лицата со попреченост, 3-ти... Повеќе → Отворен е нов дневен центар „Пролет“ за лицата со интелектуална попреченост над 18 години

Буџетски форуми во Општина Центар

Активности, Проекти|

Општина Центар – Скопје Ве поканува на Буџетски форум... Повеќе → Буџетски форуми во Општина Центар

Во Општина Центар 16 мерења на бучава и 14 постапки за наплата на глоба

Активности|

Секторот за инспекциски работи на Општина Центар и во овој... Повеќе → Во Општина Центар 16 мерења на бучава и 14 постапки за наплата на глоба

Одржан Отворениот ден на градоначалникот Богдановиќ со жителите на Центар

Активности|

Вчера, градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ,... Повеќе → Одржан Отворениот ден на градоначалникот Богдановиќ со жителите на Центар

Општина Центар засади нови 11 висококвалитетни дрва – Јавори

Активности|

Зеленилото и дрвата се важен фактор за прочистувањето на... Повеќе → Општина Центар засади нови 11 висококвалитетни дрва – Јавори

Close Search Window