Градоначалникот Богдановиќ и Словачкиот амбасадор Маркуш им поделија заштитни маски на центарци

Општина Центар се вклучи во проектот „Да се заштитиме од КОВИД 19“, организиран од здружението „Добредојде Македонија Велком Центар“, а поддржан од Амбасадата на Република Словачка во РСМ. Денес, волонтери од општината на три пункта поставени на локации низ територијата на општината, на жителите им делеа заштитни маски за повеќекратна употреба. Градоначалникот на Општина Центар, … Continue reading Градоначалникот Богдановиќ и Словачкиот амбасадор Маркуш им поделија заштитни маски на центарци