Општина Центар отстрани 4 помошни објекти на булеварот „Гоце Делчев“

Активности|

Секторот за инспекциски работи на Општина Центар... Повеќе → Општина Центар отстрани 4 помошни објекти на булеварот „Гоце Делчев“

Општина Центар достави одговор на иницијативата против мораториумот

Uncategorized|

Денеска во Уставниот суд на Република Северна Македонија,... Повеќе → Општина Центар достави одговор на иницијативата против мораториумот

Минатата недела санкционирани се 182 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 182 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Дневен ред за 53. седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за работа на Советот на Општина Центар –... Повеќе → Дневен ред за 53. седница на Совет на Општина Центар

Во текот на една недела санкционирани 255 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во текот на една недела санкционирани 255 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Есенска акција за расчистување на отпад во Општина Центар

Активности|

Во тек е редовната есенска акција за расчистување на... Повеќе → Есенска акција за расчистување на отпад во Општина Центар

Сквер Јадран – нова еко иновативна зона во Центар

Активности|

На денешната прес – конференција, градоначалниците на... Повеќе → Сквер Јадран – нова еко иновативна зона во Центар

Богдановиќ: Општина Центар останува доследна на своите заложби за развој на културата

Активности, Култура|

Во Општина Центар  официјално започна со работа... Повеќе → Богдановиќ: Општина Центар останува доследна на своите заложби за развој на културата

Успешна реализација на наставата во Центар

Активности, Образование|

Општина Центар ги презема сите превентивни мерки за... Повеќе → Успешна реализација на наставата во Центар

Санкционирани 278 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 278 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Close Search Window