Општина Центар ја прифати Иницијативата на група граѓани и архитекти за урбанистичко уредување на локацијата „Треска“ по пат на јавен конкурс

Совет|

Вчера, на вонредна седница, Советот на Општина Центар го... Повеќе → Општина Центар ја прифати Иницијативата на група граѓани и архитекти за урбанистичко уредување на локацијата „Треска“ по пат на јавен конкурс

Изминатата недела санкционирани 273 непрописно паркирани возила

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата недела санкционирани 273 непрописно паркирани возила

Јавен повик за доставување иницијативи за изработка на урбанистички планови

Активности|

Архивски бр.: 09-1028/1 Датум:          13.2.2020... Повеќе → Јавен повик за доставување иницијативи за изработка на урбанистички планови

Постигнат договор помеѓу ЈП ПОЦ, Општина Центар, Скопски Пазар и пазарџиите од Зелен Пазар

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ и... Повеќе → Постигнат договор помеѓу ЈП ПОЦ, Општина Центар, Скопски Пазар и пазарџиите од Зелен Пазар

Општина Центар потпиша меморандум за соработка за проектот „Вело Училишта“

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ и... Повеќе → Општина Центар потпиша меморандум за соработка за проектот „Вело Училишта“

Привршуваат градежните активности во Културно социјалниот простор ЈАДРО

Активности, Култура|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, во... Повеќе → Привршуваат градежните активности во Културно социјалниот простор ЈАДРО

Поделени 70 решенија за еднократна парична помош за новороденчиња во Општина Центар

Активности|

Денес, во ООУ „Киро Глигоров“, градоначалникот Саша... Повеќе → Поделени 70 решенија за еднократна парична помош за новороденчиња во Општина Центар

Отворен е Дневниот центар за лица со церебрална парализа во ООУ „Киро Глигоров“

Активности, Образование, Проекти|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ заедно... Повеќе → Отворен е Дневниот центар за лица со церебрална парализа во ООУ „Киро Глигоров“

Санкционирани 284 непрописно паркирани возила за изминатата недела

Активности|

– ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во... Повеќе → Санкционирани 284 непрописно паркирани возила за изминатата недела

Во Центар поделени 150 пакети со прехранбени производи на семејства со висок социјален ризик

Активности|

Пред управната зграда на ЈП ПОЦ, Градоначалникот Саша... Повеќе → Во Центар поделени 150 пакети со прехранбени производи на семејства со висок социјален ризик

Close Search Window