Известување 15.11.2019

Активности|

ЈП „Паркови и Зеленило“, на барање на Општина Центар, вчера... Повеќе → Известување 15.11.2019

Заврши проектот за „Зајакнување на општинските совети“ – Сензорни соби за дечињата од трите градинки, Младински центар и Отворени сцени во Општина Центар

Активности, Проекти|

Во ООУ „Јохан Хајнрих Песталоци“ вчера се одржа и... Повеќе → Заврши проектот за „Зајакнување на општинските совети“ – Сензорни соби за дечињата од трите градинки, Младински центар и Отворени сцени во Општина Центар

Дневен ред за 37-ма седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Д Н Е В Е Н   Р Е Д за 37-та седница на Советот на Општина... Повеќе → Дневен ред за 37-ма седница на Совет на Општина Центар

Богдановиќ: Изградбата на катна гаража на ова место целосно ќе ги „загуши“ граѓаните

Активности|

Интегрален текст од денешната изјава за медиуми на... Повеќе → Богдановиќ: Изградбата на катна гаража на ова место целосно ќе ги „загуши“ граѓаните

Во Општина Центар одржан третиот Отворен ден со градоначалникот Богдановиќ

Активности|

Градежното уредување, отпадот, отпадот, паркинзите,... Повеќе → Во Општина Центар одржан третиот Отворен ден со градоначалникот Богдановиќ

Соопштение за јавна презентација и јавна анкета за Детален урбанистички план Градска четврт И 05 – Маџир Маало 2

Активности|

Врз основа на член 35 од Законот за просторно и урбанистичко... Повеќе → Соопштение за јавна презентација и јавна анкета за Детален урбанистички план Градска четврт И 05 – Маџир Маало 2

Соопштение за јавна презентација и јавна анкета за Детален урбанистички план Градска четврт И 01 – Маџир Маало 1

Активности|

Врз основа на член 35 од Законот за просторно и урбанистичко... Повеќе → Соопштение за јавна презентација и јавна анкета за Детален урбанистички план Градска четврт И 01 – Маџир Маало 1

За една недела санкционирани се 340 непрописно паркирани возила на територија на општината

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За една недела санкционирани се 340 непрописно паркирани возила на територија на општината

Градоначалникот Богдановиќ ги презентираше придобивките од новиот ДУП Градска четврт И 06 – Пролет

Активности, Пресс|

Денеска, на прес-конференција, градоначалникот на Општина... Повеќе → Градоначалникот Богдановиќ ги презентираше придобивките од новиот ДУП Градска четврт И 06 – Пролет

Советот на Општина Центар ја одржа 36-тата седница

Совет|

Советот на Општина Центар вчера ја одржа 36-тата седница.... Повеќе → Советот на Општина Центар ја одржа 36-тата седница

Close Search Window