Известување за Попис 2021

Uncategorized|

Почитувани сограѓани, Во врска со спроведувањето на... Повеќе → Известување за Попис 2021

Изминатата седмица санкционирани 171 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата седмица санкционирани 171 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Санкционирани 161 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 161 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Минатата недела санкционирани се 167 непрописно паркирани возила на териотрија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 167 непрописно паркирани возила на териотрија на Општина Центар

За седум дена санкционирани се 210 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За седум дена санкционирани се 210 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Во текот на една недела санкционирани 182 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во текот на една недела санкционирани 182 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Продолжен рокот за ангажирање на реонски попишувачи за пописот до 25.8.

Uncategorized|

Државниот завод за статистика на РСМ го продолжи рокот за... Повеќе → Продолжен рокот за ангажирање на реонски попишувачи за пописот до 25.8.

Изминатата седмица санкционирани 174 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата седмица санкционирани 174 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Рокот за ангажирање на реонски попишувачи и инструктори продолжен до 17.8.

Uncategorized|

Државниот завод за статистика на РСМ го продолжи рокот за... Повеќе → Рокот за ангажирање на реонски попишувачи и инструктори продолжен до 17.8.

Санкционирани 133 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 133 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Close Search Window